Dj, lemezlovas szaknévsor, Dunakeszi - DJkereső.hu

Lemezlovast, dj-t keres? » Dj, lemezlovas szaknévsor, Dunakeszi

Dj, lemezlovas szaknévsor, Dunakeszi

Itt 1 dunakeszii dj, lemezlovas közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

EchoTom

2120 Dunakeszi

(20) 478-6336
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Zenei stílusok
dance, disco, funky, house, techno, trance

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
baráti összejövetel, buli, parti, ismerkedési est, céges rendezvény, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Videók, hanganyagok
www.mixcloud.com/echotom/

Részletes ismertető
1989. szeptemberében születtem, és már általános iskolás koromban érdekelt és lenyűgözött a zene varázsa. Akkoriban még a "keményebb" zenékre ment a tombolás (Scooter, Pulsedriver, Peat Jr... stb). Azután szakközépiskolába kerültem, majd egy jó barátom hívására egy váci szórakozóhelyen kezdtem dolgozni, mint alkalmazott. Itt kerültem közelebb a diszkózás világával. 2006-ban jelentkeztem egy Dj-tanfolyamra hogy tudásomat és technikámat kialakítsam, s hogy legyen fogalmam arról hogy mi is az a diszkózás. House zenét játszom, de nem áll távol tőlem a Dance, Trance és a Funky, R&B világa sem.

Néhány szóban az általam publikált mix sorozatokról:

- In Deep Series: House/Tech House/Deep-House stílusú mixsorozat, kizárólag az leírt stílusokban újdonságokkal és klasszikusokkal.

- Dance 2 Night Series: A Hands Up/Dance műfaj legjobbjai, mára méltán klasszikussá vált darabokkal és a legjobban táncolható újdonságokkal.

- Your Rhytmn Series: Új sorozat, melyben az elgondolkodtató és populárisabb egyben jobban hallgatható Liquid Drum & Bass darabokkal.Néhány hely ahol sikerült eddig megfordulnom:

- Symbol, Budapest

- Soho, Budapest

- Club Attaca, Révfülöp

- D1 Club, Bp

- Club Diva, Vác

- Game Pub, Bp

- Scarabeus Music Cafe, Bp

- Club Mouseoleum, Vác

- Zoom Disco, Nagykanizsa

- saját rendezvények