Dj, lemezlovas szaknévsor, Eger - DJkereső.hu

Lemezlovast, dj-t keres? » Dj, lemezlovas szaknévsor, Eger

Dj, lemezlovas szaknévsor, Eger

Itt 1 egeri dj, lemezlovas közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Dj Petty

3300 Eger

(70) 318-2928
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Zenei stílusok
alternatív, dance, disco, funky, hip hop, house, latin zene, mulatós, nemzetközi slágerek, örökzöld magyar slágerek, pop, rap, reggae, rock, techno

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
baráti összejövetel, buli, parti, ismerkedési est, céges rendezvény, esküvő, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Videók, hanganyagok

Részletes ismertető
Kedves érdeklődő!
1992. óta foglalkozom zenéléssel. Évek óta a Magyar Lemezlovas Egyesület tagja vagyok és tevékenykedem Egerben, illetve ország szerte rezidensként, alkalmi és céges rendezvényeken és természetesen ESKÜVŐKÖN is. Több éve az egri **** Ködmön Csárda és borétterem rezidens esküvői Dj- je vagyok. Zeneileg a 60-as évektől napjainkig minden fajta zenei stílusban jártas vagyok, illetve rendelkezem ezekből az évekből a szükséges zenei háttérrel. Rendezvények hangosításával is foglalkozom, tehát az ehhez szükséges igényes hang- és fénytechnika is adott.
Még mindig olyan lelkes vagyok, mint a pályám elején. Folyamatos fejlesztések és több mint 20 éves tapasztalat segít abban hogy a teljesség igényével megvalósítsam az ifjú pár és a násznép illetve a szórakozni vágyók zenei elképzeléseit.

Esküvői Dj- ként mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtok, nektek csak el kell mondanotok, hogy mit szeretnétek. Legyen szó akár, szertatás, zenekar vagy fellépő hangosításról, vagy éppen karaoke-ról. Ha gondoljátok, természetesen javaslatokkal is állok a rendelkezésetekre a meglévő tapasztalataim alapján.

Természetesen céges rendezvények technikai és zenei lebonyolítását is vállalom, igény szerint karaoke szolgáltatással. Évek óta folyamatos céges rendezvények Dj –je vagyok a 4*-os Ködmöm Csárda és Borétteremben, a 4*-os Hotel Eger Parkban, a 4*-os Hunguest Grandhotel Galyában, a 3*-os Hunguest Hotel flórában, és a 3*-os Hotel Szent Istvánban…

Nézzetek- nézzenek körül az oldalamon, s ha tetszett, keressetek- keressenek meg bátran. Kérjetek- kérjenek egy személyes találkozót, mely semmire nem kötelez benneteket- Önöket!