Dj, lemezlovas szaknévsor, Szabadszállás - DJkereső.hu

Lemezlovast, dj-t keres? » Dj, lemezlovas szaknévsor, Szabadszállás

Dj, lemezlovas szaknévsor, Szabadszállás

Itt 2 szabadszállási dj, lemezlovas közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Modernesküvő.hu

6080 Szabadszállás, Mátyas Király tér 4. 2/8.

(20) 514-0412
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Zenei stílusok
dance, disco, funky, hip hop, house, latin zene, mulatós, nemzetközi slágerek, örökzöld magyar slágerek, pop, R&B, rock, techno, trance

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
baráti összejövetel, buli, parti, ismerkedési est, céges rendezvény, esküvő, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Részletes ismertető
Kedves Ifjú Pár!

Az esküvőtök összképének egyik legmeghatározóbb eleme a megfelelő zenei szolgáltatás, melynek körültekintő kiválasztása elengedhetetlen a maradandó élmény érdekében. Ha ehhez stílusotokhoz és elképzeléseitek alkalmazkodni tudó, az „esküvői zajkeltésben” jártas Dj-ket kerestek, akkor a legjobb helyen jártok!

Mint sokan mások Mi is iskolai és kollégiumi bulikon edződtünk és szívtuk magunkba a szakmai tudást, amely megalapozta későbbi Dj munkásságunkat.

A 22 illetve 12 éves dj múltunkból az utóbbi 10 évben már együtt szervezzük és bonyolítjuk le a rendezvényeket, beleértve a teljes technikai háttér biztosítását és a Dj szolgáltatást is.

A mikrofon - mint elengedhetetlen kellék - használata nem áll távol Tőlünk, a közönséggel való folyamatos kapcsolattartás a legfőbb alapja a jó hangulat megteremtésének. Hivatásunk végzése során nem klisékben, jól bevált sémákban gondolkodunk, mivel – szerencsére – nincs két egyforma esküvő és vendégsereg. Velünk garantáltan Mindenki megtalálja a kedvenceit!

A tartalom és a forma összhangjának jegyében, a mai trendeknek megfelelő színvonalas zenei szolgáltatással, valamint professzionális hang- és fénytechnikával állunk szíves rendelkezésetekre.

Ha egy igazán lendületes, az esküvők terén széleskörű tapasztalattal rendelkező csapatra szeretnétek bízni ezt a megtisztelő feladatot, válasszatok Bennünket!

Dömök Sándor

6080 Szabadszállás, Bethlen Gábor utca 29.

(20) 947-0645
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Zenei stílusok
dance, disco, funky, house, latin zene, mulatós, nemzetközi slágerek, örökzöld magyar slágerek, pop, R&B, rock, techno, trance

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
céges rendezvény, esküvő, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Videók, hanganyagok