Lemezlovast, dj-t keres? » Dj, lemezlovas szaknévsor, Szombathely

Dj, lemezlovas szaknévsor, Szombathely

Itt 1 szombathelyi dj, lemezlovas közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Dj Shepherd

9700 Szombathely, II. János Pál pápa krt. 99.

Kellene egy JÓ Dj? Én tudok segíteni, mert a ZENE az én világom!

Ajánlatkérés Galéria, részletek

Zenei stílusok
dance, disco, funky, hip hop, house, latin zene, mulatós, nemzetközi slágerek, pop, R&B, rap, reggae, rock, techno

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
baráti összejövetel, buli, parti, ismerkedési est, céges rendezvény, esküvő, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Videók, hanganyagok

Részletes ismertető
Kedves ifjú párok, tisztelt cégvezető, rendezvényszervező, klubtulajdonos!

Deejay (lemezlovas) tevékenységemre szeretném felhívni figyelmét, amely átfogó és széleskörű. Kiemelten szeretném a Dj szolgáltatást említeni, hiszen a kulturált megjelenés, a kitűnő hangzás, a modern technikai eszközök alkalmazása, a sokszínű zenei repertoár ad lehetőséget arra, hogy az Ön rendezvénye (party-ja) elképzeléseinek megfelelően alakuljon. A party előkészítésének, lebonyolításának és utómunkáinak minden részletére figyelek a sikeres együttműködés érdekében. A szervező kéréseit szem előtt tartva rugalmasan alkalmazkodom. Nincsenek szabott áraim, ez minden esetben megbeszélés tárgya. Ha a hangulat megkívánja, a megbeszélt időn túl is szívesen játszok, plusz költség nélkül. Célom, hogy megrendelőim és vendégei elégedetten távozzanak a rendezvény végén.

A változatos összetételű közönség, vagy ha több korosztály szórakoztatásáról kell egyszerre gondoskodni, az sem probléma hiszen zenei palettám széles a '70-es évektől egészen napjaink modern elektronikus zenéjéig (Retro, Latin, Funky, R’N’B, Disco, Rock’N’Roll, Rock, House, Electro ...stb), és igyekszem minden felmerülő igényhez, kéréshez a lehető legrugalmasabban alkalmazkodni.

Ha felkeltettem érdeklődését, írjon, vagy hívjon. Tisztelettel: Pásztor Tibor (Dj Shepherd)