Dj, lemezlovas szaknévsor, Taksony - DJkereső.hu

Lemezlovast, dj-t keres? » Dj, lemezlovas szaknévsor, Taksony

Dj, lemezlovas szaknévsor, Taksony

Itt 1 taksonyi dj, lemezlovas közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Dj. V.

2335 Taksony

Ajánlatkérés Részletek

Zenei stílusok
dance, disco, latin zene, nemzetközi slágerek, trance

Hang- és látványelemek, melyeket biztosítani tudnak
hangtechnika, fénytechnika

Rendezvények, melyeken fellépést vállal(nak)
buli, parti, ismerkedési est, céges rendezvény, étterem, szálloda, hajó, szabadtéri rendezvény, szórakozóhely

Videók, hanganyagok
https://mixcloud.com/Dj_V
https://mixupload.com/Dj_V
https://hearthis.at/Dj.V./

Részletes ismertető
17 éves tapasztalattal rendelkezem, mely idő alatt 2 DJ-csapatot is alapítottam (DJ-Net Festival, DJ-Net Festival TEAM), saját rövid életű diszkót is nyitottam vidéken (V. Holiday Disco – Kóka 2011), illetve olyan nagyobb klubokban is felléptem, mint pl. a Highlander 2500 fő előtt, valamint a Strandok éjszakáján Leányfalun 2400 fő előtt.

Elsősorban dance zenéket játszom és mivel elkerülhetetlen, így a rádióban agyonjátszott zenék is a repertoáromba kerülnek, ám a ronggyá játszás helyett új-, jobb remixekben.
Nem feltétlenül azokat játszom, amiket szinte mindenki, mert épp most nagy sláger. Inkább a régebbi vagy még meg sem jelent (promo) zenéket pörgetem, de ami hetek óta megy a rádiókban, azt már unhatja mindenki (vagy más DJ játssza ugyanott minden héten) és a célom a változatosság, az egyediség... vagy talán a különcség.
Már 2004-ben egy mixversenyen középdöntős lettem, mixeim letöltési toplistát vezettek egy hazai zenei portálon (mp3heaven.hu), majd torrenten (Vuze network) is rövid idő alatt több ezer letöltésre tettek szert.
Nem azért töltötték sokan, mert jól keverek vagy sem, hanem mert ezt a stílusvilágot elnyomták az elektronikus zenének nevezett "tüc-tüc" számok és kevés hasonló zenét játszó DJ van ma a piacon. Én az éneklősebb, dallamosabb számokat képviselem inkább, melyek még pörgősek is, ami által elég nagy közönséget elérek. Azokat játszom, amik nekem tetszenek és úgy tűnik, hogy az én ízlésvilágom a többséggel egyezik, ezért hívnak vissza azok, akiknél már egyszer játszottam.
Keverés szempontjából ez a dallamos műfaj inkább kihívás, mint egy house stílus keverése, így talán ez is az oka, hogy ezt a műfajt kevesen képviselik.

Sokakkal ellentétben én a mai napig CD-ről (4db CD-játszó) játszom és nem is szándékozom átállni mp3-ra vagy laptopra, mert a keverés varázsa veszne el e mű dolgoktól és pesze minőségben sem azonos az mp3 és a CD, amit sok neves klubban is észrevehet a vájtfülű hallgató (nekem legalább is feltűnik).
Az utóbbi pár évben csak netrádiókban (Club7Rádió, Lépés Rádió, NewRadio, OgReVoution) vezettem mix-kívánságműsort, mixműsort és beszélgetős műsorokat, illetve pár hónapig egy FM rádióban is dolgoztam 2011-ben (Kontakt Rádió - Budapest). A rádiós múltam ellenére szórakozóhelyeken ritkán (szinte soha) nem használok mikrofont. (A zenémmel érem el, hogy bulizzon a közönség és nem bíztatással, mint sokan.)
Diszkós fellépéseim csak ritkán vannak mostanában sajnos… köszönhető az engedély nélkül fillérekért (sokszor csak italért) dolgozó amatőr laptop-dj-knek, akik miatt nem egy volt fellépőhelyem zárt be, mert a DJ-n akartak spórolni.
Az utóbbi időben alkalmi fellépéseket vállalok kisebb-nagyobb rendezvényeken (pl. divatbemutató, szépségverseny, céges rendezvények, ..., illetve az elmúlt években a termálfürdők lettek a fellépéseim színhelyei (Túrkeve, Leányfalu)), de továbbra is keresek rendszeres fellépéseket (akár rezidensként, akár rendszeres vendégként is) diszkókban, pub-okban vagy szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon, de minden alkalmi felkérésnek is örülök, legyen az hétköznapi, vagy bármennyire extrém helyszín/program, mindenre nyitott vagyok. (Swingerben és transzvesztita szórakozóhelyen is dolgoztam már, ezért emeltem ki az extrém helyszíneket.)

Csak a mixeimben hallható műfajt képviselem: éneklős-, dallamos dance az elmúlt 10-12 évből, híres nagy retro slágerek friss remixei (1980-2010) és kevés latin, valamint csipetnyi vocal trance és levezető zenéknek lassú, romantikus, akusztikus zeneszámok.


A DJ fellépés mellett DJ oktatást is vállalok! Erről papírt (okiratot) nem tudok adni, csupán a (gyakorlati és elméleti) tudás szerezhető meg tőlem, annak, akit valóban érdekel a szakma és profin szeretné csinálni, nem pedig egy számítógépre bízná a munkát. Tehát CD-s technikával oktatok, amibe beleveszem a minőségi CD-írást is, hiszen a jó munka elengedhetetlen kelléke a jó alapanyag.A fellépéseimet komplett hang és fénytechnikával együtt is vállalom, melybe pillanatnyilag ezek tartoznak:

1db Denon DN-X1500S 4 csatornás digitális keverő
2db Denon DN-SC2900 scratch multimédia és CD-játszó
6db Omnitronic DJS-1100 scratch CD-játszó
1db Omnitronic P-2000 erősítő (2kW)
2db Omnitronic DX-2522 3 utas hangfal (2 x 1,2kW)
1db Omnitronic DJ-200 Pro EL 2 csatornás analóg keverő
1db T.C. Electronic C300 dual stereo compressor
1db Auna Pro Duett Quartett Fix 4db-os vezeték nélküli kézi mikrofon szett
1db SoundSation WF-U11P vezeték nélküli fejmikrofon
1db Involight FM900 füstgép (900W)
1db EMMA EM-RGB24B lézer (1500mW)
1db Eurolite Multi Ray (600W)
1db Eurolite Z-20 (Zig-C) (600W)
2db Eurolite UV Floodlight (UV lámpa) (2 x 125W)


Fellépéseim ára NEM FIX! Hiszen egy kis pub nem tud kitermelni annyit bevételt, mint egy nagyobb hely, így figyelemmel vagyok ezekre is és minden árajánlatom egyedi, amihez néhány alap információra is szükségem van: hely mérete, várható létszám, rendezvény jellege, a felsorolt technikából mire tart igényt, stb. Ennek ellenére egy általános árajánlatot tudok adni bárkinek, aki megkeres.

Továbbá nem óradíjjal dolgozom, így az 1 órás fellépés is azonos áron van, mint a 12 órás. Az esetleg kiajánlott árajánlatom max 12 órás időintervallumra értendő, így ennél hosszabb (pl. egész napos) rendezvény egyedi megállapodás kérdése.
Rendszeres fellépések esetén kedvezmény jár, illetve rendszeres fellépésre továbbajánlásért az 5. gázsimat a továbbajánló kapja.


Korábbi mixeimet a Mixcloud oldalamon lehet meghallgatni 2004-ig visszamenőleg ( mixcloud.com/Dj_V ), ahol elérhető a Leányfürdő 2021 szilveszteri és 2022 utószilveszteri éjszakájának anyaga is annak, aki tudni szeretné mit is kap a pénzéért, de kérésre korábbi élő mixeket (pl. Strandok éjszakája 2x) rendelkezésre bocsátok.